O nama

Tvrtka ”Bigdom inženjering” d.o.o. osnovana je 1993. g. u Rijeci. Od samog početka rada bavi se zaštitom ljudi, imovine, opreme, strojeva i uređaja te unapređenjem zaštite u skladu sa zakonima Republike Hrvatske kao i u skladu sa Europskim normama i standardima uvažavajući sva propisana, posebna i priznata pravila.

U tijeku poslovanja tvrtka intenzivno i sustavno radi na osposobljavanju kadrova za obavljanje djelatnosti iz registracije i ovlaštenja tvrtke kao i na opremanju tvrtke sa zakonom određenom opremom za obavljanje  registriranih djelatnosti pod nadzorom državnih tijela.

Danas poduzeće slovi kao jedno od rijetkih u Republici Hrvatskoj koje pruža cjelovite usluge prodaje, servisa i održavanja vatrogasnih aparata; ispitivanja i pregleda posuda pod tlakom; inspekcije i servisa sigurnosnih ventila; inspekcije, servisa i ovjeravanja mjerila tlaka (manometara i tlakomjer za gume) te obuke uposlenika za početno gašenje požara.

Inspekcijsko tijelo tvrtke Bigdom inženjering je akreditirano prema HRN EN/ISO IEC 17020 za inspekciju sigurnosnih ventila i mjerila tlaka (manometara i tlakomjer za gume). Tvrtka je ovlašteni servis br. 608 za pregledavanje, popravljanje i ispitivanje pred ovjeru mjerila tlaka.

OIB: 26997743339

MB: 0280780